Apartament për shitje në Prishtinë 55m2 Adresa: Sunny Beach, bllok 5, hyrja 3, apartament 2

Default Image ShesBlej

Apartament për shitje në Prishtinë 55m2 Adresa: Sunny Beach, bllok 5, hyrja 3, apartament 2

Publikues:

Sasa Radic

Kategoria:

Banesa

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+381641308391

Përshkrimi:

Apartament për shitje në Prishtinë 55m2 Adresa: Sunny Beach, bllok 5, hyrja 3, apartament 2-GRUPI SHTETI është marrë në vitin 1978, i blerë mjeshtërisht me dhoma bodrum dhe letra speciale 48m2 i kthyer në një njësi banimi me ujë, njehsor të veçantë të energjisë elektrike, ngrohje qendrore, aktualisht më shumë vite me radhë çështja është marrë me qira përmes agjencisë shtetërore KPA.
Mund të zëvendësojë për sheshin e Zagrebit për shesh në të njëjtin vend në 2 km nga qendra e qytetit !!!!!
Apartamenti ka nevojë për rinovim sepse asgjë nuk është investuar për 41 vjet!
Apartamenti është blerë dhe është në pronësi private!
Do gjë tjetër që ju intereson mund të më kontaktoni në:
sjugo3@yahoo.com ose telefon
+381641308391 ose të njëjtin numër VIBER!

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...