Biciklet fitnesi

Biciklet fitnesi

Publikues:

Bashkim

Kategoria:

Paisje sportive dhe aktivitete në natyrë

Lokacioni:

Pejë

Telefoni:

+38345926091

Përshkrimi:

biciklet fitnesi e bler ne outlet ne Peje fare e paperdorun ka kushtu 185€ e shes per 120€ ka kompjuterin siq shifet ne foto.

Shperndaje:

Cmimi:

120€

ShesBlej Google Play