Bravandreqës (Gjermani)

Bravandreqës (Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349795777

Përshkrimi:

Bravandreqës (Gjermani)

• Montimi dhe c’montimi
• Përgatitja e pjeëve për saldim
• Ngjitja e elementeve
• Sigurimi i cilësisë për punën tuaj
• I ntegrimi në ekip Eksperiencat
• Përvoja paraprake në këtëfushë
• Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë
• Preferohet aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG)
• Posedimi i patent shoferit eshte obligative
• Autonomi dhe rigorizitet në punës

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...