Depoist (Gjermani)

Depoist (Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349737393

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist
.
Detyrat tuaja:

* Zgjidhja dhe paketimi
* Magazinimi dhe kontrolli i stokut
* Kontrolli i mallrave brenda / jashtë
* Prodhimi i paketimit special
Profili juaj:
* Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një kualifikim i ngjashëm me disa vite përvojë profesionale
* Aftësi të artizanatit dhe qëndrueshmëri fizike
* Sa më shumë vite përvojë në trajtimin e ngarkimit dhe shkarkimit të mallrave
* Njohuri e shkëlqyeshme e cilësisë, punë e pavarur
* Fleksibiliteti dhe aftësitë e ekipit
Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 745 999, +383 49 720 999, +383 49 737 393, ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...