Dhom gjumi

Dhom gjumi

Publikues:

Dhoma

Kategoria:

Dhoma

Lokacioni:

Fushë Kosovë

Telefoni:

+38345646771

Përshkrimi:

Shes dhomen e gjumit me krevet dimenzioni 1.80-200
ormani dimenzioni 1.50. dhoma esht shum e ruajtur dhe qmimi esht shum i lir!

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje