Dhome e fjetjes

Dhome e fjetjes

Publikues:

Bukurije

Kategoria:

Mobilje/Paisje

Lokacioni:

Prizren

Telefoni:

+38344391811

Përshkrimi:

Dhomë e fjetjes ne gjendje shume te mire, pak e perdorur dhe e ruajtur.
Viber +38344391811

Shperndaje:

Cmimi:

500€

ShesBlej Google Play