Dhomë fjetje

Dhomë fjetje

Publikues:

X

Kategoria:

Dhoma

Lokacioni:

Mitrovicë

Telefoni:

+38349292976

Përshkrimi:

Dhomë e fjetjes

200 x 180
Dhome klasike
E ruajtur dhe shume pak e perdorur.

Shperndaje:

Cmimi:

1800€