EKOMILK

EKOMILK

Publikues:

EJUP

Kategoria:

Bujqësi dhe rregullim i oborreve

Lokacioni:

Vushtrri

Telefoni:

+38344852959

Përshkrimi:

EKOMILK,
MILK ANALYZER M
MILKANA KAM98-2A

Shperndaje:

Cmimi:

499€

loading...