Elektricist (Gjermani)

Elektricist (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349795777

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ata merren me montimin / instalimin dhe komisionimin, si dhe mirëmbajtjen e sistemeve të tensionit të ulët dhe sigurisë
• Ju punoni me rrjetet e sigurisë dhe të të dhënave, sistemet e transmetimit të të dhënave dhe pajisjet e sigurisë etj
• Për mëtepër, detyrat tuaja përfshijnë instalimin, konfigurimin dhe parametrizimin e softuerëve, pajisjevedhe rrjeteve, si dhe programimin dhe kontrollet e sistemit

Eksperiencat :
• Ju keni përfunduar trajnimin ose praktiken si elektricIst,mekanik ose një kualifikim të ngjashëm
• Përveç kësaj,keni pervoja te puneve te mehershme ne kete drejtim ose te ngjajshme
• Si një kompani me njëfokus tëfortë të klientit, ne presim që punonjësit tanë të kenë një aftësi shumëtë mirë për të komunikuar, si dhe një shkallë të lartëtë motivimit dhe angazhimit
• Pune ne ekip,te jeni fleksibil dhe te kryeni punen si i pavarur

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play