Friz me fijoka ne gjendje te rregullt

Friz me fijoka ne gjendje te rregullt

Publikues:

Kastriot Kosumi

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+37745212259

Përshkrimi:

Kastriot Kosumi

Friz me fijoka ne gjendje te rregullt:045212259
€60
Pristina

Shperndaje:

Cmimi:

60€

ShesBlej Google Play