Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)

Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349796777

Përshkrimi:

Gjermania ka nevojëa për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Hidraulik i Automjeteve.

Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto cilësi:
· Të ketë trajnim të përgjithshëm si hidraulik
· Të ketë përvojë punë në montimin dhe cmontimin e pjesë hidraulike të automjeteve
· Të jetë i aftë të identifikojë prishjet dhe mosfunksionimet
· Të posedojë patent shoferin, kategorinë B
· Të jetë i përpiktë dhe fleksibil
· Të ketë një mënyrë të struktuaruar të punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play