Kam per te shitur linje Makinerish per Prodhimin e Llokumeve

Kam per te shitur linje Makinerish per Prodhimin e Llokumeve

Publikues:

andy andy

Kategoria:

Makina dhe vegla industriale

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684044700

Përshkrimi:

kam per te shitur linje makinerish per prodhimin e llokumeve : makineri per pjekje ,prerese dhe makineri per bluarjen e sheqerit

Shperndaje:

Cmimi:

6000€

loading...