Karrel (sharre disk)

Default Image ShesBlej

Karrel (sharre disk)

Publikues:

roland gjuzi

Kategoria:

MAKINA / VEGLA PUNE

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355695527279

Përshkrimi:

Per prerje druri dhe pllaka laminate mdf
Prereje me kend
Disk max 300 mm

Shperndaje:

Cmimi:

2700€

ShesBlej Google Play