Karrige ne OFERTE

Karrige ne OFERTE

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Karrige me konstruksion metalik dhe veshje lekure ecologjike, e disponojme ne disa ngjyra te ndryshme.

Shperndaje:

Cmimi:

19€