Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349745999

Përshkrimi:

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra
• Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja
• Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve

Eksperiencat :
• Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar
• Përvojë disa vjeçare

Vendi: Winterthur, Gjermani

Data e Skadimit: 19 Prill, 2019
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...