Kuzhine

Kuzhine

Publikues:

Burimi

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38345688064

Përshkrimi:

Shes kuzhinen se bashku me frigorifer shporet elektrik me pllake te rrafshte dhe aspirator.

Shperndaje:

Cmimi:

350€

ShesBlej Google Play