Kuzhinier/e (Gjermani)

Kuzhinier/e (Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349720999

Përshkrimi:

Kuzhinier (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

• Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit
• Kontrollin e blerjeve
• Përgjegjës në kuzhinë
• Zbatimi i standardeve të cilësisë
• Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës
• Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve

Eksperiencat:

• Njohuri të bazuara në ekspertizë
• Puna e pavarur
• Standard i cilësisë së lartë
• Fleksibiliteti dhe Krativiteti
• Shërbimi dhe mendimi i orientuar nga mysafirët
• Mënyra e strukturuar e punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777, ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

 

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...