Lavatriçe AEG

Lavatriçe AEG

Publikues:

E.h

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Fushë Kosovë

Telefoni:

+38349569171

Përshkrimi:

Në gjendje perfekte.

Shperndaje:

Cmimi:

130€

ShesBlej Google Play