Lavatriçe Siemens

Lavatriçe Siemens

Publikues:

e.h

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Fushë Kosovë

Telefoni:

+38349569171

Përshkrimi:

Në gjendje të shkëlqyer

Shperndaje:

Cmimi:

130€

ShesBlej Google Play