Leshojm Dhoma e Qira

Default Image ShesBlej

Leshojm Dhoma e Qira

Publikues:

Linda

Kategoria:

Dhoma

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349601869

Përshkrimi:

Leshoim dhom me qira per 2 vajza ne lagjije te spitalit afer super vives ka dhe nxemje qendrore

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje