Makineri Paketimi

Makineri Paketimi

Publikues:

mahmut mandija

Kategoria:

Makina dhe vegla industriale

Lokacioni:

Durrës

Telefoni:

+355682202351

Përshkrimi:

Makineri per paketime te ndryshme
2.400 €
Shkoder
Se shpejti makineri per paketime deri ne 200gr
1-Makineri me preçizjon te madh ne peshim
2-paketon max 25 pkt ne minut
3-Gjeresi qese 10cm dhe12 cm
4-gjatesi max deri ne 16 cm
Vendoset edhe printer per datat e skadences ne qoftese deshironi
5-printeri per datat me boj kushton 550€
me ribon kushton 450 Euro

Shperndaje:

Cmimi:

2400€

loading...