Mbikqyres ne Restaurant (Gjermani)

Mbikqyres ne Restaurant (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349720999

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mbikqyres ne Restaurant.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Përgjegjësi e plotë për biznesin operativ
• Pjesëmarrje në realizimin e idesë sonë gastronomike
• Organizimi, motivimi dhe trajnimi i të punësuarve
• Krijoni dhe menaxhoni puet ne restaurant
• Menaxhimi i të gjitha stokeve të pijeve
• Trajnim i punonjësve të rinj dhe punonjësve të përkohshëm
• Kryerja e intervistave për punë
• Takime të rregullta me departamentin e menaxhimit, kuzhinë dhe ngjarje

Eksperiencat :
• Gëzoni të punoni në një ekip të dedikuar, të lumtur dhe të rinj
• Një vend pune afatgjatë, i sigurt dhe i mirëorganizuar me një pagë te mire për punë
• Trajnimi dhe masat e mëtutjeshme
• Pushime per Festa, Krishtlindje dhe pagesa bonus

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play