Mekanik (Gjermani)

Mekanik (Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349795777

Përshkrimi:

Mekanik (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik.

Detyrat dhe Përgjegjësltë :
• Riparimi dhe montimi mekanik i prototipeve të plota bazuar në vizatimet teknike dhe diagramet e instalime elektrIke janë pjesë e biznesit tonë të përditshëm
• Ju duhet te perdorni aftësitë e tyre në inspektimin, mirëmbajtjen / riparimin e paisjeve
• Ju e dokumentoni procesin e montimit dhe të prodhimit në mënyrë rutinore
• Marrja e komponentëve për prodhimin e paisjeve mekanike plotëson detyrat tuaja

Eksperiencat :
• Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen mekanike ose elektrike ose te ngjajshme
• Njohuri mekanike themelore
• Gatishmeria per te punuar me nderrime gjithashtu edhe ne fundjave
• Puna ne ekip,te punoni ne menyre te pavarur,sidhe te jeni person i besueshem ne pune

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...