Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349795777

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mirembajtes i Bicikletave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Riparimi dhe mirëmbajtja e biçikletave dhe bravave elektrike në qytet dhe në punëtori dhe ripozicionim i biçikletave në zonën urbane
• Kthimi i biçikletave me defekte të mëdha në punëtori si dhe kryerja e bisedave të konsumatorëve dhe informacionit
• Zbatimi i rregulloreve përkatëse të sigurisë në punë dhe mbrojtjes së mjedisittnëse është e nevojshme dhe pas konsultimit të marrjes së detyrave të mëtejshme në vendin përkatës (p.sh.përgjegjësit e parë, zyrtari për mbrojtjen e punës dhe mjedisit)

Eksperiencat :
• Trajnimi profesional teknik i kompletuar, idealisht trajnimi si mekanik i biçikletave
• Përvoja profesionale është e dëshirueshme
• Përvoja në MS-Office, aftësi të përgjithshme kompjuterike
• Kapaciteti i ngarkesës fizike (pesha biçikletë 25 kg)
• Pamja miqësore ndaj klientit dhe orientimi i lartë i shërbimit

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play