Murator(Gjermani)

Murator(Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+383497495777

Përshkrimi:

Murator(Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

• Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe llojeve të gurëve • Punimet e betonit • Punime të përgjithshme rinovuese dhe riparuese për ndërtesat dhe strukturat

Eksperiencat:

• Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent • Përgjegjësia, puna ekipore dhe iniciativa • Besueshmëria, fleksibiliteti dhe elasticiteti • Argëtim në punë dhe zejtari

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777, ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

 

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...