Murator(Gjermani)

Default Image ShesBlej

Murator(Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349796777

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Murator.

Detyrat dhe Përgjegjësltë :
• Pjesëmarrja në implementimin e projekteve dhe kalkulimi i këtij implementimi
• Performimi i detyrave tuaja në bazë të kërkesave të projektit
• Pjesëmarrja në diskutimet në lidhje me implementimin e projektit

Eksperiencat :
• Duhet të keni ndonjë trajnim në fushën e ndërtimtarisë, vecanërisht si murator, dhe përvojë paraprake pune
• Keni përvojë dhe njohuri të jashtëzakonshme si murator
• Posedoni patent shoferin, kategoria B
• Keni njohuri mesatare të gjuhës gjermane

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play