Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)

Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349795777

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ndihmës në ndërtimtari

Eksperiencat :
• Përvojë në ndërtimtari dhe hapje të kanaleve
• Përkrahje në mirëmbajtjen e punishteve
• Punë të ndryshme ndihmëse në punishte

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play