Ofertë pune

Ofertë pune

Publikues:

Teki

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+37744987058

Përshkrimi:

Pë ata që jan të intresuar të punojnë në një bisnes online ose netvork marketing -Kompani Zvicrrane ;
Është kompani Zvicrrane punohet në të gjithë Evropen , duke përfshi Kosovën dhe Shqipërin , kërkojm bashkpuntorë . Kjo punë mundet të bëhet nga shtëpia , oniline përmes interrnetit dhe në seclën mënyrë që e sheh të arsyshme bashkpunëtori që inkuadrohet në Frimën . Firma i ka të patentuar disa produket shëndetsore ( suplimnet jo medikamente) Ky supliment bënë parandalim e këtyre smundjeve ; Diabetit , Reumës , Anemisë ,Alergjisë , Astmës , Hypërtensionit (tensionit të lartë të gjakut – zbret tensionin )Koristeroilin (zvoglon yndyrnat në gjakë ), stresit , prostatës ,potencës dhe rregullon sistemin hormonal . Po ashtu firma ka të patentuar dhe një set bukuri krem dite dhe nate parandalues I menjihershëm i rudhave .
Përparsit që I jep firma janë ;
1. Kjo punë mundet të bëhet si punë e dytë , pasi dikush mundet të ket një punë primare dhe këtë mundet të ketë si punë sekondare
2.
Orari punës është kuër ai\ajo donë më punu sepse është punë më provision jo me pagë fikse dhe është online . Mundesh të fitosh 600€ në muaj , mundesh më shumë apo më pakë , kjo nvaret sa ti je I angazhuar , po edhe nëse nuk fiton ska asnjë llogari ndaj kërkujt .

3 . Puna mundet të bëhet nga shtëpia, lokali , zyerja , kontakti fizikë etj, gjithçka bëhet oline , dhe për 48 orë , produkti I shkonë në shtëpi , klijentit kudo që është personi në Evropë, Ksosovë apo Shqipëri me postën më të shpjet .
4 Produkti është I patentuar në Zvicerr , nuk është medikament është supliment ( është I përbërë nga fruta të vendeve tropikale )
5.Kopani jonë investon më shumë në partëner ( punëtor ) jo në reklama .
6 . Shkollim – seminare pa pegesë si ne Turqi , Gjermani ,Zvicerr etj

Kriteret;
1. Të jen mbi moshen 18 vjeqare
2. Të ken aftësi të mirë komunikimi dhe interpretimi
3. Të ken njouri elmentare me Kompjuter
4. Të ketë aftësi të punoj në grupe
Të gjithë të interesuarit munden të na shkruajn në ketë faqe dhe të na dërgojn një CV-IN , dhe pastaj ne do ti selektojm dhe do ti thrrasim ne telefon per ata qe mendojm sei plotesojn kushtet ..

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play