OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ NGJYROSJE

OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ NGJYROSJE

Publikues:

Tahir Makolli

Kategoria:

Shërbime

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38344296933

Përshkrimi:

Moler ngjyrosje rinovime etj
OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ NGJYROSJE ME POLIKOLLOR TE BANESAV DHOMA ZYR HOTELERI ETJ SI DHE RINOVIME DEKORIME DHE PUN ME DIZAJN SIPAS POROSISË KEMI STAFIN PROFESIONAL PUNOJMË TE GJITHA PUNET E MOLERAJ
GJINDEM NE PRISHTINË
Mob 044 296933

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play