Paisje kunder brejtesve insekteve ( kelbsave minjeve mizave etj)

Paisje kunder brejtesve insekteve ( kelbsave minjeve mizave etj)

Publikues:

Endrit Keqmezi

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Gjilan

Telefoni:

+38345532571

Përshkrimi:

Paisje kunder brejtesve dhe insekteve (kelbsave minjeve mizave etj) mbulon siperefaqe 200 m2 dhe eshte shumë efikase. Transporti ne gjithe Kosoven eshte falas

045532571 049620097

Shperndaje:

Cmimi:

12 euro€

ShesBlej Google Play