Punëtor Ndërtimi (Gjermani)

Default Image ShesBlej

Punëtor Ndërtimi (Gjermani)

Publikues:

Punsohu.eu

Kategoria:

Kërkoj Puntorë

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349796777

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte në Ndërtimtari.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Krijimi i aktiviteteve të punës dhe zbatimi i planeve
• Komunikimi me nënkontraktuesit
• Kryerja e aktiviteteve në mënyrë të pavarur
• Përgatitja e raportit mujor

Eksperiencat :
• Së paku shkolla e mesme
• Sens të lartë përgjegjësie dhe nivel të lartë të ndërrmarësisë
• Njohja e softuerëve për ndërtimari është avantazh
• Aftësi të punoni në mënyrë të pavarur, të besueshme dhe të strukturuar

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play