Set tavoline me 4 karrige

Set tavoline me 4 karrige

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Shume cilesore dhe te forta ,me konsteukt alumini. Cmim 270 mije lek kompleti me pvc,kurse kompleti gur shahu 34000 lek te reja,nga te gjitha modelet ne total jane 35 komplete.tavolina eshte bazament hekuri dhe suprina hpl

Shperndaje:

Cmimi:

110€