Sharrë industriale për prerjen e hekurit; inox-it

Sharrë industriale për prerjen e hekurit; inox-it

Publikues:

PRONARI PRONARI

Kategoria:

MAKINA / VEGLA PUNE

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38345587000

Përshkrimi:

Shitet makina industriale e firmës EISEL për prerjën e metalit; hekurit dhe inox-it. Makina është në gjendje perfekte. Makina shitet komplet me të gjitha paisjet e saj: mengelën, tavolinën për ecjen e gypit, tavolinën për qëndrim të makinës dhe metrën e saj fabrikisht po ashtu edhe 3 diska (në vlerë 600€) . Për më shumë kontaktoni në: +383 45 587 000(+viber)

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play