Shes 22 ha në.Cërrmjan të Gjakovës

Shes 22 ha në.Cërrmjan të Gjakovës

Publikues:

Fehmi

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Gjakovë

Telefoni:

+38349135008

Përshkrimi:

Në hyrje të Cërrmjanit të Gjakovës, shiten 22 hektarë tokë, në dy vende të ndryshme, të përshtatshme për çdo lloj ndërtimi. Insfrastrukturë e plotë. Përkthimi i menjëheshëm. Në një vend janë 21 hektarë kurse në një vend tjetër 1 hektar. Çmimi është shumë më i lirë se sa që e ka vlerësuar Drejtoria Tatimore e KK të Gjakovës. Presim blerës serioz.

Shperndaje:

Cmimi:

185000€

ShesBlej Google Play