Shes Fadrome

Shes Fadrome

Publikues:

adem

Kategoria:

Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355692264971

Përshkrimi:

Shes Fadrome , marka cetelmayer 0.7 mkub kova. 3000 ore pune. viti i prodhimit 1996.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje