Shes Fellgat 18 Bajn

Shes Fellgat 18 Bajn

Publikues:

Taffi Qoqaj Qoqaj

Kategoria:

AutoPjese dhe Paisje

Lokacioni:

Prizren

Telefoni:

Kontakt ne Messenger

Përshkrimi:

Taffi Qoqaj Qoqaj

Shes fellgat 18 Bajn Per Golf 5 6 Passat Audi A3 gumat i ka 235 40 18 treja

Kontakt ne Messenger
€600
Prizren

Shperndaje:

Cmimi:

600€

ShesBlej Google Play