Shes karrige

Shes karrige

Publikues:

lola

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355697314589

Përshkrimi:

shitet tavoline e bardhe italiane pak e perdorur me hapje ne dy krahet cmimi i blerjes ka qene 600 euro

Shperndaje:

Cmimi:

250€