Shes makineri tubash dhe Pllaka trotuari rrugesh

Shes makineri tubash dhe Pllaka trotuari rrugesh

Publikues:

Adem

Kategoria:

MAKINA / VEGLA PUNE

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355692264971

Përshkrimi:

Shes makineri qe prodhon tuba dhe pllaka trotuaresh.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play