Shes Mobilet

Shes Mobilet

Publikues:

Atdhe Zogaj

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38345987802

Përshkrimi:

Komoda perbehet prej tre pjeseve: 1. Per tv, 2. Montohet ne mur dhe 3. Montohet mbi tv; komoda eshte blere para pak muajve 800€ ne mobin, por nuk po i pershtatet me interierit. Çmimi me marrveshje.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play