Shes Per Bluarje te Mishit

Shes Per Bluarje te Mishit

Publikues:

Suzana NS

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38344165854

Përshkrimi:

shes makine per me bluar mishin 15 euro, makinen per prerje te ndryshme 20 euro, makinen per me maru brumin per lazanje dhe yufka 15 euro, si dhe expres tenxheren 10 euro

Shperndaje:

Cmimi:

Suzana NS€

ShesBlej Google Play