SHES SHTRETERIT PER FJETJE SE BASHKU ME DOLLAP

SHES SHTRETERIT PER FJETJE SE BASHKU ME DOLLAP

Publikues:

N.N

Kategoria:

Mobilje/Paisje

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38344444295

Përshkrimi:

Shes shtreterit e fjetjes se bashku me dollap ku njeri shtrat eshte lart ndersa tjetri hapet dhe behet funksional posht shtratit tjeter (ku njeherit kane edhe dysheket ) Shtrati me gjithe dollapin ka keto dimensione:2.45 cm me 2.15 cm.

Shperndaje:

Cmimi:

200€

ShesBlej Google Play