Shes Truallin/Token

Default Image ShesBlej

Shes Truallin/Token

Publikues:

Bajrami

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Mitrovicë

Telefoni:

+38349135040

Përshkrimi:

Shes Truallin/Aren ne hyrje Frasher i Madh ,ara osht perafersisht
25-30 ari dhe nuk ndahet posedon rrug 4 m e gjer dhe afer kanalizim ujsjells ,rrym me gjitha kushtet per banim me pamje shum te bukur dhe me qetesi.
Ara gjendet 50 m vi ajrore nga rruga kryesore
Prona osht pron shqiptari dhe mund te perkthehet meniher tek blersi

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play