Shes Vegla palestre te perdorura

Default Image ShesBlej

Shes Vegla palestre te perdorura

Publikues:

Spartak

Kategoria:

Paisje sportive dhe aktivitete në natyrë

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355698750869

Përshkrimi:

Ne shitje: Vegla palestre te perdorura
(Dy shtang shtrire,3 bicikleta, 3 step,2 pista vrapi,300 kg pesha olimpike,kombinat ushtrimesh,
vark per crossfit, fushe ping pongu.

Shperndaje:

Cmimi:

3300€

ShesBlej Google Play