Shes Vegla per Palester | Step dhe crosstrainer

Shes Vegla per Palester | Step dhe crosstrainer

Publikues:

fitness trade

Kategoria:

Paisje sportive dhe aktivitete në natyrë

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355696111197

Përshkrimi:

Step dhe crosstrainer

1250/1500

Shperndaje:

Cmimi:

1250€

ShesBlej Google Play