Shishe qumeshti 1 l prej qelqi

Shishe qumeshti 1 l prej qelqi

Publikues:

AGIM QOSJA

Kategoria:

Makina dhe vegla industriale

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355672014211

Përshkrimi:

Shiten 6 000 shishe qumeshti 1 l, Prej qelqi. Te reja. Forme katrore. Cmimi 0.5 euro copa

Shperndaje:

Cmimi:

0.5 €

loading...