Shitën 5 ari tokë në Veternik, Prishtinë

Shitën 5 ari tokë në Veternik, Prishtinë

Publikues:

Shpetim Bici

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349550126

Përshkrimi:

Shitën 5 ari tokë në Veternik, Prishtinë, qmimi shum i volitshëm 14 000 € ari. Afër sajë është shkolla. Toka ka rrugë në të dy anët e sajë, plus do të ndërtohët rruga e re ku do të ket qasje nga restorant Rroni. Plani urbanistik për banim individual, nuk mund të ndahet në pjes më të vogla.
Nr i tel / \”Viber\”: +383 49 550 126
Ose kontaktoni në \”Facebook\”: https://www.facebook.com/shpetim.bici.56
Në shitje jan edhe 3 shpijat radhazi që jan më posht me nga 6 ari secila.
https://goo.gl/maps/jDGFFaAs4mS2

Shperndaje:

Cmimi:

70000€

ShesBlej Google Play