Shitet banesa 1+1 bregu i djellit Prishtine!

Shitet banesa 1+1 bregu i djellit Prishtine!

Publikues:

Sasa Radic

Kategoria:

Banesa

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+381641308391

Përshkrimi:

Apartament për shitje në Prishtinë adresa 55m2: Sunny Beach, bllok 5, hyrja 3, apartament 2-kati i parë është marrë në vitin 1978, i blerë mjeshtërisht me dhoma bodrum dhe letra speciale 48m2 të shndërruar në një njësi banimi me ujë, njehsor të veçantë të energjisë elektrike, ngrohje qendrore, aktualisht më shumë vite me radhë çështja është marrë me qira përmes agjencisë shtetërore KPA.
Mund të zëvendësojë për sheshin e Zagrebit për shesh në të njëjtin vend në 2 km nga qendra e qytetit !!!!!
Apartamenti ka nevojë për rinovim!
Qmimi 48000e!
Apartamenti është blerë dhe është në pronësi private!
Do gjë tjetër që ju intereson mund të më kontaktoni në:
sjugo3@yahoo.com ose telefon
+381641308391 ose të njëjtin numër VIBER!

Shperndaje:

Cmimi:

48000€

loading...