Shitet banesa 55m2+48m2 bregu i djellit

Shitet banesa 55m2+48m2 bregu i djellit

Publikues:

Sasa Radic

Kategoria:

Banesa

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+381641308391

Përshkrimi:

Përshkrimi:

Shitet banesa në Prishtinë Adresa: Bregy i Djellit, bllok 5, hyrja 3, apartament 2-kati 55m2, me dhoma bodrum dhe letra speciale – e kthyer në një njësi apartamenti 48m2 me ujë, njehsor të veçantë të energjisë, ngrohje qendrore, aktualisht e marrë me qira për disa vite është marrë me qira përmes agjencisë shtetërore KAI.Banesa është marrë në 1978.
Banesa ka nevojë për rinovim.
Mund të zëvendësojë për sheshin e Zagrebit për shesh në të njëjtin vend në 2 km nga qendra e qytetit !!!!!
Apartamenti është blerë dhe është në pronësi private!
Do gjë tjetër që ju intereson mund të më kontaktoni në:
sjugo3@yahoo.com ose telefon
+381641308391 ose të njëjtin numër VIBER

Shperndaje:

Cmimi:

48000€