Shitet komoda e TV-s dhe tavolina

Shitet komoda e TV-s dhe tavolina

Publikues:

Tina Morina

Kategoria:

Mobilje/Paisje

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+37744642436

Përshkrimi:

Tina Morina

Shitet komoda e TV-s dhe tavolina
€120
Pristina
Shitet komoda e TV-s dhe tavoline 120€. Jane te reja. Numri i telefonit 044 642 436

Shperndaje:

Cmimi:

120€

ShesBlej Google Play