Shitet Ndërrohet Jepet me Qira 1 Hektar Tokë

Shitet Ndërrohet Jepet me Qira 1 Hektar Tokë

Publikues:

Fitim Gashi

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Klinë

Telefoni:

+ 383 44 315 044 & + 383 45 666 765

Përshkrimi:

Toka shtrihet në mes të fshatrave Kijevë dhe Mleqan, përballë Villës së Latif Kryeziut dhe Pikës së Derivateve EURO BENZ

Toka ka dalje në Magjistralen Prishtinë – Pejë (rruga e vjetër) përmes rrugës lokale 5 metra të gjerë e cila e ndan tokën në
2 pjesë (ana e majtë 42 Ari dhe ana e djathtë 60 Ari)

Toka gjindet në një pozicion të përshtatshëm në mes të rrugës së vjetër dhe rrugës së re dhe i plotëson të gjitha kushtet për
hapjen e ndonjë biznesi (Depo, Fabrike, Ferma të ndryshme etj) por mund të shfrytëzohet edhe për troje.

Toka ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi për shitje: 2000 EUR për Ari
Çmimi për Qira: 500 EUR ne Muaj
Ndërrimi me banesa në Prishtinë ,Fushë Kosovë ose me diqka që na konvenon

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Shperndaje:

Cmimi:

2000€

loading...